Borélesztő UVAFERM PM 20g
Uvaferm PM Fehér és rozé borok, pezsgő és gyümölcscefre erjesztéséhez. Hideg erjesztéses borok, cefrék, palackos pezsgő, szúk, szamorodnik és erjedéselakadás esetén. ALKALMAZÁSI KÖR, ADAGOLÁS: P...
Pepita
Uvaferm PM Fehér és rozé borok, pezsgő és gyümölcscefre erjesztéséhez. Hideg erjesztéses borok, cefrék, palackos pezsgő, szúk, szamorodnik és erjedéselakadás esetén. ALKALMAZÁSI KÖR, ADAGOLÁS: P...
Pepita
Fajélesztő csonthéjas és bogyós gyümölcsökhöz Az Uvaferml CM fajélesztő kifejezetten csonthéjas és bogyós gyümölcsök erjesztéséhez javasolt. Nagy hidegtűrő képességének köszönhetően már 10 foktól erj...
Pepita
AROMAFELSZABADÍTÓ, HIDEGTŰRŐ BORÉLESZTŐ FEHÉRBOR ÉS GYÜMÖLCSCEFRE ERJESZTÉSHEZ Illatos, fajtajelleges, szép fehérborok (Muscat és Irsai fajták, Cserszegi, Tramini, Chardonnay stb.) intenzív fajta és g...
Pepita
Borélesztő Saccharomices Cerevisiae 20g. Alkalmas fehér -vörös porok erjesztéséhez. A SACCHAROMYCES CEREVISIAE italipari alkoholos erjesztésre használatos aktív szárított élesztő, természetből sze...
Pepita
Élesztő Tápanyag Uvavital 20 g. A termék alkalmas bor és pálinka készítése során felmerülő hibák elkerüléséhez és minőség javításához. Borászati kezelőanyag összetétel Vitaminok, mikro...
Pepita
Pektinbontó enzim Lallzyme HC Szőlő-, és gyümölcs cefrék feldolgozásához, pektinbontásra és musttisztításra, aromafokozásra, nagyobb dózisban színextrakcióhoz. Adagolás:1-3g/q Nagykoncentrációjú, na...
Pepita
Borkősav 10dkg A borkősavat szörpök, üdítők, dzsemek, gyümölcsborok készítéséhez, savanyúságok, befőttek tartósítására használják. Befőzésnél nélkülözhetetlen. A gyümölcs megtartja eredeti színét és ...
Pepita
Színanyag megőrző és élesztőtápanyag kékszőlő cefrékhez, vörösborokhoz....
Pepita
Aromafelszabadító enzim Lallzyme Beta 10g Illatos és buké szőlőfajták újborainak, valamint alma-, körte-, szőlő- stb. pálinkák cefréinek kezelésére. Adagolás:5g/hl Kiszerelési egység:10g LALLZYME...
Pepita
Cefre, must, bor kénezésére, csírátlanítására valamint élelmiszeripari tartósítószerként, antioxidánsként használható. (Kálium-metabiszulfit, -piroszulfit, -diszulfit) K2S2O5 Hatása: oxidáció és mi...
Pepita
Distilla Fruit X gyümölcscefre élesztő. Az egyik legagresszívebb élesztő törzs.Killer élesztő! A maximumot hozza ki a gyümölcsből.A friss cefrében azonnal megkezdi a szaporodást és az erjesztést, e...
Pepita
Optimum White Illatfokozó Illat és aromaanyag felszabadítását segítő élesztőtápanyag, amely használható cefrékhez és fehér, rozé-musthoz. Felhasználása: Pálinkacefre készítésénél egyszerűen 3dl vízbe...
Pepita
Borélesztő Uvaferm Danstil A A válogatott élesztősejtek elősegítik a cefre gyors, szabályozott érlelését. Az Uvaferm Danstil A élesztő gyorsan, lendületesen erjeszt. Nagy alkohol és cukortoleranciáj...
Pepita
Borélesztő Uvaferm Danstil A. A termék 20 grammos kiszerelésben csomagoljuk. Használható vörös és fehérborok és pálinka cefre erjesztéséhez univerzális élesztő. Egyszerű, tisztaízű fehér-, és vörös...
Pepita
Élelmiszeripari tartósítószer, antioxidáns. Cefre, must, bor kénezésére, borhibák megelőzésére, borbetegségekre. Savanyúságok, gyümölcslevek tartósítására. ...
Pepita
UVAFERM UVAVITAL komplex élesztőtápanyag 20 g Borhibák elkerüléséhez, a minőség javításához. Adagolás: ~1 zacskó/100 liter...
Pepita
UVAFERM CM hideg- és alkoholtűrő borélesztő (10 Celsius foktól) 20 g Csonthéjas és bogyós gyümölcsökhőz,vörös- és fehérbor erjesztésre. Adagolás: ~1 zacskó/100 liter...
Pepita
UVAFERM 228 aromafelszabadító hidegtűrő borélesztő (7 Celsius foktól) 20 g Szőlő- és gyümölcs musthoz, cefréhez. Adagolás: ~1 zacskó/100 liter...
Pepita
UVAFERM PM hideg- (6 Celsius fok) és alkoholtűrő (17tf%) borélesztő 20 g Rozé és fehér must, gyümölcscefre, aszú, szamorodni, pezsgő. Adagolás: ~1 zacskó/100 liter...
Pepita
Citromsav 10dkg Gyümölcslé, szörpök, lekvár, savanyúság, gyümölcs-bor, házi sajt készítéséhez, savtartalom beállításához, Antioxidáns hatása segíti a gyümölcsök ízének és eredeti színének megőrzését....
Pepita
34 db
23 db
34 db
51 db
12 db
14 db
265 db
45 db